• Українська
  • Русский
+38 (094) 993-42-05 +48 (727) 877 081

Віза в США


Отримання візи в США

 Тип візи – F 1

 Мета отримання – студентська віза

 Способи отримання:

1.Пошук школи, коледжу, ВНЗ, ESL courses
2.Заява на навчання
3.Подати документи, що вимагаються школою
4. Після прийняття – оплатити шкільні збори і отримати форми І-20 від  DSO для відкриття візи (запрошення на навчання)
5. Оплатити SEVIS I-901 квитанцію, після чого Вас буде добавлено в базу з індивідуальним ідентифікаційним номером
6.Записатись на співбесіду в посольство США в країні проживання
7. Зібрати необхідні документи для інтерв’ю
8. Після отримання візи – підготовка до виїзду
9. По прибутті в зоні митного контролю для отримання форми І-94 (приїзд-виїзд) необхідно надати певні документи
10. Прибуття на місце навчання

 

  Необхідні документи для шкіл, коледжів :

1. Копія атестату (диплому), перекладеного на англійську
2. Копія дійсного закордонного паспорту
3.Фінансові докази того, що Ви або Ваш спонсор має достатньо коштів, щоб покрити всі Ваші витрати на навчання і проживання в період передбачуваного перебування в СШA
4.Заява про прийом.
5. Якщо у вас є чоловік і / або діти, які збираються Вас супроводжувати у той час, коли Ви будете перебувати в США – Вам необхідно надати наступні документи для того, щоб представити кожного члена сім’ї:
–       I-20:
–       Копія паспорта для кожного утриманця
–       Доказ ваших відносин з чоловіком і/або з дітей (наприклад, свідоцтво про шлюб або  свідоцтва про народження дітей, перекладені на англійську мову).

 Для інтервю в Посольстві:

1. Форма І-20
2. Копія аттестату (диплому), перекладеного на англійску мову
3. Копія дійсного закордонного паспорту
4.Фінансові докази того, що Ви або Ваш спонсор має достатньо коштів, щоб покрити всі Ваші витрати на навчання і проживання в період передбачуваного перебування в США
5. Програма навчального плану
6. Резервація житла
7. Візова анкета D-160
8. Одна фотокартка
9. Квитанція про оплату візового збору
10. Лист -підтвердження, що ви записалися на  інтерв’ю.
11. Медичне страхування

 

SEVIS 200 $

Оплата Delievery 100 $

Консульський збір – 160 $

 

Додатково вимагаються (не завжди):

Вступний внесок – 100 – 250 $
International student fee – 100$
Книги та матеріали – 400 $

Терміни, на які видається віза:

На весь період навчання прии мінімальній кількості годин на тиждень – 18 годин.
Додатково 30 днів після закінчення курсів або 12 місяців у випадку факультативного практичного навчання.

Залишити заявку на консультацію

Заповніть форму и отримайте безкоштовну консультацію прямо зараз

Бесплатная консультация





×
· © 2009-2016 Taira Адрес: г. Львов, ул. Владимира Великого, 103/2 ✓ Телефон:38 (094) 993 42 05 ✓ Email:info@tairagroup.com Разработан и раскручен сайт компанией ItFoxy.com