• Українська
  • Русский
+38 (094) 993-42-05 +48 (727) 877 081

Віза в Німеччину


Отримання візи в Німеччину

 

Тип візи – національна студентська віза (D)

Мета отримання – відвідування мовних курсів, тривалістю до 3 місяців

Консульський збір – 35 Євро

Сервісний збір – 20 Євро

 

Процес отримання візи:

  1. Бронювання на сайті посольства дати співбесіди
  2. Підготовка всіх необхідних документів і заповнення візової анкети
  3. Відвідування Візового Центру

Особиста подача всіх документів, здача відбитків пальців, оплата консульського і сервісного зборів.

Необхідно подати наступні документи:

  1. Заповнена візова анкета німецькою мовою
  2. Роздрукований зі сайту посольства лист з переліком всіх необхідних документів
  3. Лист-підтвердження про бронювання дати співбесіди
  4. Дві нещодавно зроблені фотокартки
  5. Документи щодо мети поїздки:
  • Підтвердження від німецького навчального закладу про тип та тривалість мовних курсів
  • Заявка на участь у мовних курсах з підтвердженням про здійснену оплату послуг за відвідування курсів (оригінал)
  • Підтвердження про участь у попередніх курсах по вивченню німецької мови □ Автобіографія та викладення мотивації для вивчення німецької мови (сформулювати німецькою мовою)
  • Підтвердження бронювання житла
  1. Підтвердження фінансування та фінансової спроможності особи, що подорожує:
  • Актуальні виписки з банківського (дебетного) рахунку або відповідно з кредитних карткових рахунків з інформацією про рух коштів за останні 3 місяці

АБО

  • Виписка з карткового рахунку, відкритого в одному з філіалів ПроКредит банку з залишком коштів, які будуть у Вашому розпорядженні протягом дії візи
  1. Укорінення в Україні

Для найманих працівників:

  • Довідка з місця роботи
  • Довідка від Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації про джерела отримання доходів

Для приватних підприємців (оригінал та копія кожного документу):

  • Документ про реєстрацію Вашого підприємства Необхідно подати тільки, якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза
  • Довідка про рух коштів на рахунку Вашого підприємства за останні 3 місяці
  • Довідка від Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації Вашого підприємства про податки та джерела отримання доходів

Для школярів та студентів:

  • Довідка про навчання від навчального закладу (оригінал) з інформацією про звільнення від занять протягом запланованого періоду поїздки

Якщо не можливо подати іншого документу:

  • Підтвердження про майнові володіння (оригінал та копія), якщо є в наявності
  • Довідка з ЖЕКу з даними про проживаючих разом з Вами осіб (форма № 3)
  • Пенсійне посвідчення (як підтвердження для звільнення від сплати візового збору).
  1. Закордонний паспорт (оригінал та повна копія всіх сторінок паспорта)
  2. Національний загальногромадянський паспорт (оригінал та повна копія всіх сторінок паспорта)
  3. Поліс медичного страхування (мінімальна сума покриття 30000 Євро).
  4. Додатково для дітей віком до 18 років:
  • Свідоцтво про народження дитини (оригінал та копія)
  • Копія першої сторінки національного загальногромадянського або закордонного паспорта особи, яка підписала заяву про згоду на виїзд дитини за кордон
  • Заява про згоду на виїзд дитини за кордон від осіб, які мають право опіки над дитиною (як правило, батьків), оформлена протягом останніх 6 місяців (оригінал та копія).
  1. Отримання рішення

Про готовність візи Вас не будуть інформувати по телефону або інтернету.

Термін оформлення візи в консульстві: 10-15 робочих днів.

  1. Приїзд на навчання в мовну школу

Залишити заявку на консультацію

Заповніть форму и отримайте безкоштовну консультацію прямо зараз

Бесплатная консультация





×
· © 2009-2016 Taira Адрес: г. Львов, ул. Владимира Великого, 103/2 ✓ Телефон:38 (094) 993 42 05 ✓ Email:info@tairagroup.com Разработан и раскручен сайт компанией ItFoxy.com