• Українська
  • Русский
+38 (094) 993-42-05 +48 (727) 877 081

Віза у Великобританію


Отримання візи у Великобританію

 

Тип візи – Short-term study visa

Мета отримання – студентська віза (відвідування мовних курсів)

Особиста подача документів на візу можлива в містах: Київ, Варшава.

Консульський збір:

85 GBP – 6 місяців

162 GBP – 11 місяців

(Оплачується онлайн при заповненні анкети з валютної карти)

 

Процес  отримання візи:

  1. Заповнення онлайн-анкети на сайті візового центру англійською мовою. Вибрати дату візиту до візового центру для подачі документів.
  1. Підготовка всіх необхідних документів, їх переклад на англійську мову

 

Основні документи для студентської візи до Великобританії:

Закордонний паспорт  (оригінал)

Ідентифікаційний код  (копія)

1 фото – 35х45 мм, кольорове, на білому фоні, 80% обличчя

Довідка з банку про стан поточного рахунку + рух коштів за останні 6 місяців.

Документ про зайнятість

Працюючим: довідка з роботи.

Підприємцям: свідоцтво реєстрації ПП (копія), завірена мокрою печаткою підприємства і остання податкова декларація (копія).

Пенсіонерам: пенсійне посвідчення (копія) + довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців.

Непрацюючим – документи від родича-спонсора: Спонсорська заява (нотаріальне) + документ про спорідненість (копія) + український паспорт (копія) + довідка з роботи + довідка з банку.

Медична страховка з покриттям мінімум €30000

Мотиваційний лист  (оригінал)

Лист-підтвердження від школи про зарахування на мовні курси  (оригінал)

Резервування житла

 

Додаткові документи для студентської візи до Великобританії:

Український паспорт  (оригінал)

Свідоцтво про шлюб / розлучення (копія)

Документи на нерухомість / автомобіль (копія)

Диплом про вищу освіту / атестат (копія)

 

  1. Відвідування візового Центру

Процес співбесіди:

Особиста подача всіх документів, за попереднім записом, здача відбитків пальців.

 

Оформлення віз неповнолітнім:

Діти до 16-ти років зобов’язані приходити на подачу з одним з батьків або з нотаріально довіреною особою.

Діти від 16-ти років подають документи самостійно.

 

  1. Отримання рішення

 Про готовність візи вас проінформують листом на вашу електронну скриньку, де буде зазначена дата, коли вам потрібно прийти за паспортом.

Термін оформлення візи в консульстві: 10-15 робочих днів.

 

  1. Приїзд на навчання в мовну школу

Залишити заявку на консультацію

Заповніть форму и отримайте безкоштовну консультацію прямо зараз

Бесплатная консультация





×
· © 2009-2016 Taira Адрес: г. Львов, ул. Владимира Великого, 103/2 ✓ Телефон:38 (094) 993 42 05 ✓ Email:info@tairagroup.com Разработан и раскручен сайт компанией ItFoxy.com